Fa'afefea ona Fufulu se Ta'avale ma se fana Fufulu Ta'avale?

O le fufuluina o lau ta'avale o se vaega taua o le tausia lelei o lona foliga mama ma susulu.E ui o auala masani e fufulu ai taavale e mafai ona aoga, o le faʻaaogaina o se fana fufulu taavale e mafai ona faʻavavevave, faigofie, ma sili atu ona lelei.I totonu o lenei tusiga, o le a matou faʻamatalaina pe faʻafefea ona faʻaogaina se fana fufulu taʻavale e fufulu lelei ai lau taavale.

Muamua, e taua le filifilia o le mea tonufana fufulu foam taavalemo ou manaoga.E tele ituaiga o fana fufulu foam ta'avale o lo'o maua i luga o le maketi, e amata mai i fa'ata'ita'iga masani fa'ata'ita'i e otometi.Pe a filifilia se fana fufulu foam taʻavale, mafaufau i ona foliga ma ia mautinoa e fetaui ma lau paketi ma le fufuluina o manaʻoga.

 

Mo le fa'aogaina o se fana fufulu ta'avale e fufulu ai lau ta'avale, mulimuli i laasaga nei:

Saunia au mea faigaluega ma meafaitino: Aʻo leʻi amataina le faʻamamāina, aoina uma mea faigaluega ma mea e manaʻomia, e aofia ai se fana fufulu taʻavale, vai, fasimoli poʻo le vailaʻau, omomi poʻo solo, ma se pakete poʻo se fagu vai.

Faatumu le atigipusa vai: Faatumu le fagu vai i vai ma faaopoopo i ai sina fasimoli po o se vailaau.Fa'afefiloi lelei le vaifofo e fai ai se paluga fa'afefete.

U'u le fana fufulu ta'avale: Fa'apipi'i le fa'agaau o le fana fufulu ta'avale i le koneteina vai ma ki le paipa po'o le pamu e fa'aoso ai le mamafa o le fa'agaau.Ona, fetuutuuna'i le ki fa'atonutonu o le mamafa i luga o le fana fufulu foam ta'avale e seti ai le maualuga o le mamafa e mana'omia.

Amata le fufuluina: Fa'atu le fana e fufulu ai le ta'avale i se tulimanu pe a ma le 45 tikeri i luga o le ta'avale ma toso le fa'aoso.O le vai maualuga o le a sasaa mai le fa'asu'u o le fasimoli o le ta'avale ma ufiufi ai luga o le ta'avale i se fasimoli fasimoli.

Fufulu le ta'avale: Fa'aaoga se omomi po'o se solo e olo ai luga o le ta'avale i ni gaioiga lapotopoto laiti, galue mai luga i lalo ma mai luma i tua.Totogi fa'apitoa i vaega o lo'o i ai le palapala ma'a'a po'o le pisia, e pei o vaieli uili po'o va i le va o laupapa.O le fufuluina i se omomi po o se solo e fesoasoani e aveese ai le palapala ma'a'a ma le palapala mai luga o le taavale.

Fufulu le ta'avale: A uma ona fufulu le ta'avale, fa'amama mae'ae'a e fa'aaoga le vai mama mai le fana fufulu foam o le ta'avale.Tu'u le fana i se tulimanu pe a ma le 45 tikeri i luga o le ta'avale ma toso le fa'aoso.Ole vai mama ole a fufulu ese so'o se fasimoli po'o palapala o lo'o totoe mai luga ole ta'avale.

Fa'amago le ta'avale: Fa'ai'u, fa'aaoga se solo mama po'o se omomi e fa'amago atoa ai le ta'avale.O le fa'afefeteina o le pito i luga i ni gaioiga lapotopoto laiti o le a fesoasoani e aveese so'o se susū o totoe ma tu'u ai i tua se fa'ai'uga mama ma iila i lau ta'avale.
I le fa'ai'uga, o le fa'aaogaina o se fana fufulu ta'avale o se auala lelei e fa'amama vave ai lau ta'avale ma lelei.Ae ui i lea, e taua le mulimulitaʻi saʻo i laasaga nei ma faʻaoga faʻaeteete pe a faʻaaogaina le vai maualuga.Ia mautinoa e mulimuli i faʻatonuga a le gaosiga ma faʻataʻitaʻi i taimi uma le faʻaumu o le foam taʻavale fufulu fana mai tagata ma fagafao e aloese ai mai soʻo se faʻalavelave faʻafuaseʻi sausau poʻo le sasaina.I le mulimuli i laasaga nei, e mafai ona e fiafia i se taʻavale mama feilafi i taimi uma e te faʻaaogaina ai se fana fufulu foam taʻavale.


Taimi meli: Sep-26-2023